Puur Keuken Catering

Categorie
Beeldmerken
Over dit project

Door een combinatie van frisse, (h)eerlijke ideeën op het gebied van catering en jarenlange ervaring als hofleverancier van De Franse School te Hattem kunnen wij u een smaakvolle beleving bezorgen.

Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest, High Tea of reünie, voor elke gelegenheid bent u bij ons aan het juiste adres. In onze keuken staan we klaar om uw persoonlijke wensen te verwerken in de heerlijkste gerechten. Het zal uw feest of evenement net dat extra’s geven. Ook bij kleine bestellingen pakken wij het groots aan.

Wij leveren de lekkerste borrel-, en tapashapjes, salades, warme en koude buffetten. Daarbij gebruiken wij verse producten uit de regio met aandacht voor opmaak en afronding.

 

Enkele jaren geleden heeft Dith Design het beelmerk ontworpen voor “Catering in Uitvoering”. In 2014 kwam één van de eigenaars, Gerda van den Berg, terug bij Dith Design voor een beeldmerk design voor “Puur Keuken”. Het enige dat Gerda heeft aangegeven in de beginfase is dat ze heel graag iets van gestempelde letters wilde terugzien in het beeldmerk. Wat mij opviel was de passie en liefde voor eten als ik Gerda sprak. Dit komt helemaal terug in het beeldmerk.

We hebben het beeldmerk, visitekaart, envelop en advertentie voor Puur Keuken mogen realiseren.

 

2014

Like en share!