Bewust zijn in Wording

Over dit project

Keuzes maken in werk en leven is niet altijd makkelijk. Als we het over werk hebben, kun je zo een richting opslaan die -naar later blijkt- eigenlijk helemaal niet bij jou past of waar onvoldoende werk in is. Met alle gevolgen van dien; je baalt van je werk, je laat steken vallen, verliest aan betrokkenheid, je telt de dagen af, je krijgt last van fysieke klachten (maar die negeer je), je valt misschien uit door ziekte, bent ongelukkig in je werk, raakt uit balans, kunt zonder werk komen te zitten.

Maaike de Bruijn belde mij op. Ze had via via over mij gehoord en ze wilde dat ik voor haar haar “droom in actie bord” ging maken. Wat een super leuke opdracht! Maaike kwam helemaal uit Breda om kennis te maken en vooral om te vertellen wat haar plannen zijn. Na dat gesprek ben ik aan de slag gegaan en het design was eigenlijk in 1x goed. Door goed naar Maaike te luisteren, kwam ik tot de conclusie dat haar logo niet goed bij haar paste. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een beeldmerk vorm gegeven.’

Maaike gebruikt inmiddels een foto van een pauw, haar vorige logo had elementen van een pauw. Het nieuwe design bleek een schot in de roos.

Lees ook haar review op de website.

Like en share!