Persoonlijk

Persoonlijk

Een Canva training volgen! Jij! Je bent toch vormgever?!
Dat klopt inderdaad. Canva is een prachtig programma om in je huisstijl zelf social media berichten te posten. Als vormgever werk ik in de Adobe programma’s zoals Indesign, Illustrator en Photoshop. Voor mij is dat perfect. Voor jou als niet vormgever niet altijd haalbaar. Dan is Canva dus een uitkomst. Mijn collega vormgever Nynke Groen gaf laatst zo’n training en ik ben erheen gegaan. Ten eerste op een prachtige locatie – Bij Ons in de Wellerwaard. Nynke heeft ons uitgelegd waarom Canva te gebruiken en ook hoe. Als je je branding door een vormgever hebt laten maken dan is het fijn als je zelf met je huisstijl elementen berichten kunt plaatsten op bijvoorbeeld Instagram en Facebook. Je vormgever kan dan voor jou designs voor je vormgeven in Canva zodat je er voortaan zelf mee kunt werken. Je hoeft slechts de tekst en foto aan te passen en je hebt een heel nieuw bericht in je eigen branding.

Zoals je wellicht al gezien hebt ben ik zelf begonnen om designs te plaatsten op Instagram. Een programma wat in opkomst is. Net als voor alle ondernemers is het voor mij ook lastig om mijn eigen toko online zichtbaar te maken. Het zit em vooral in de tijd en ook in het onderwerp van de post. Ben toch liever bezig met alle leuke opdrachten dan met social media. Het hoort er gewoon bij in deze tijd. “Vroeger” toen Facebook nog niet bestond was ik altijd op pad en onderweg naar netwerkbijeenkomsten. Dat kostte veel tijd. Als ik daar aan terug denk dan is het ongelooflijk dat ik toen ook nog aan ontwerpen toe kwam. Het is nu een stuk makkelijker, je plaatst met regelmaat een bericht op social media en je bent zichtbaar, zelfs in Maastricht.
Al heeft alles natuurlijk zijn voor en nadelen. Zelf hou ik meer van persoonlijk contact, een opdrachtgever via Facebook zal ik altijd in het echt ontmoeten. Online zichtbaarheid hebben we als bedrijf nodig in deze tijd.

Dankzij deze training gebruik ik nu Canva om mijn berichten online te plaatsen, het werkt geweldig. Wat heb jij hieraan? Ik ga het toevoegen aan mijn aanbod. Dith ontwerpt 3 designs in Canva in je branding zodat jij altijd herkenbaar voor de dag komt. Je jezelf kunt redden.Wil je het liever helemaal zelf doen dan kun je altijd bij een cursus van Nynke aanschuiven. En kom je er dan toch niet uit dan help ik je natuurlijk graag.

Aanbod:
3 Canva designs in je branding.
79 euro
Dith aanbod loopt tot 30 april.

Wil je gebruik maken van mijn aanbod stuur mij dan een email info@dith-design.nl

Like en share!