Dith ben ik

Meer over Judith

Ik heb meer dan 16 jaar ervaring in de ontwerpbranche. Zo deed ik mijn kennis onder andere op aan het Grafisch Lyceum en de Kunstacademie. Ik heb ervaring bij verschillende grafische bedrijven, waaronder drukkerijen en uitgevers. Dat zorgt ervoor dat ik het ontwerpproces van begin tot eind begrijp. Natuurlijk is er in die 16 jaar veel veranderd. Maar sommige dingen veranderen nooit. Dat een goed ontwerp bijdraagt aan een sterk merk, bijvoorbeeld.

Hoewel een brede ervaring in het grafische vak me helpt jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen, geloof ik vooral dat mijn creativiteit en empathisch vermogen mij – en daarmee jou – het verst brengen.

Ik vind het leuk je te ontmoeten. Omdat ik inspiratie haal uit mooie gesprekken, maar ook uit wie je bent. Wat je draagt, hoe je praat, wat je favoriete tijdschrift is, welke schoenen je aan hebt, of waar je woont: dat zijn de dingen die jou jóu maken. Precies de dingen die ik graag vertaal in een onweerstaanbaar design.

Dith Design is mijn grote passie. Liefkozend noem ik ’t vaak mijn jobby: een job, maar vooral een hobby. Creativiteit speelt niet alleen in mijn werk een grote rol, maar in mijn hele dag. Ik hou van goede gesprekken. Met vriendinnen, maar ook met klanten. Ik ben dol op lekker shoppen (je bent een vrouw of je bent ’t niet…) en tuinieren. Maar ook thuis zijn vind ik heerlijk. Lange ontbijtsessies op zondagochtend met mijn gezin en genieten van ons mooie huis. Ik haal mijn inspiratie uit alles om me heen.

Ben je op zoek naar een ontwerp dat écht bij je past?

Dith is het juiste adres.

Nice to meet you

Afspraak
maken