Voer jij je branding door?

Voer jij je branding door?

Op het moment is het gaaf om te zien dat veel mensen zich beseffen dat het super belangrijk is om je branding in alles door te voeren. Enkele jaren geleden heb ik dit zelf al doorgevoerd. Mijn huisstijlkleuren zijn altijd roze met zwart geweest. Mijn auto, kleuren in mijn kantoor, schrijfblocs, pennen, kleding, alles is afgestemd op mijn branding. Deze branding is mij dus ademt mij.
Ik werk op intuitie en op gevoel en voor mezelf geldt ook dat ik me lekker wil voelen in mijn omgeving. Vroeger werd ik wel eens vreemd aangekeken dat mijn branding in alles terug kwam, het werd zelfs wel overdreven genoemd. De tijden veranderen, de energieen veranderen en de mensen komen meer tot besef dat hoe je je voelt meer en meer in de top 3 staat.
Vorig jaar heb ik op persoonlijk vlak veel meegemaakt en ik voelde dat mijn uitstraling zachter werd. Ik heb een enquete ingevuld van Vasanta om er achter te komen welk Archetype ik ben. Aan de hand hiervan heb ik mijn nieuwe sfeer in mijn huisstijl toegepast. Mooie zachte kleuren. Air, Purity. Ik kreeg een prachtig kleurenpallet. Vervolgens heb ik deze doorgevoerd in mijn nieuwe website, kleuren op mijn muur in het kantoor en heb ik foto’s laten maken in deze sfeer. Dit keerpunt was vorig jaar november. Het heeft een jaar geduurd voordat alles doorgevoerd is, een heel mooi proces. Denk zelf ook eens na hoe je dit zelf doet klopt alles met elkaar?
Je Facebookpagina, website, autobelettering, muren in je kantoor, kleding is dit in lijn? Straalt het jij uit? Zo ja Top! Stuur je een foto naar mijn Facebookpagina ik ben benieuwd. Kun je advies gebruiken, wat hulp? Zoek de mensen die bij je passen dat is belangrijk.

Like en share!