Nieuwe website

Jaa het is tijd voor een nieuwe website riep ik vorig jaar januari. Voor mijn opdrachtgevers maak ik regelmatig een website dus pies of cake….. jaja.

Hoe gaat ie worden dan? De huidige website is enigszins gedateerd en roepen dat hij vanzelf weer modern wordt kan natuurlijk niet als vormgever. Wil ik em helemaal bouwen of gebruik ik WordPress, veel of weinig foto’s, teksten, kleuren. Zoveel vragen aan mezelf.

Wat ik zeker wist is dat ik een filmpje wilde welke direct start als je de site opent. Op het moment dat ik dat bedacht was het nog vernieuwend, nu zijn we een jaar verder en is het alweer (bijna) achterhaald.  Ik ben supertrots op mijn film (gemaakt door cinema43 op 8 okt 2016). Doodeng trouwens zo’ n filmopname, echt buiten mijn comfortzone. Nadenken over de routing, dit(h) is ontzettend belangrijk, gelukkig heb ik professionals om me heen die me daarbij hebben geholpen. Kleurgebruik heb ik met behulp van een online training van Vasanta persoonlijk gemaakt, de kleuren waren in de eerste fase veel harder, nu is het goed.
Tja en dan met het ontwerp naar de websitebouwer ik ken er een aantal met wie ik samenwerk (Rienco, Cees, Wilma en Jolanda) dan is het moeilijk ze zijn namelijk allemaal keigoed.
Jolanda van Liberty heeft de klus geklaard.
En dan komen de vragen welke ik normaliter zelf aan mijn klanten stel: Heb je al content, hoe hoog wil je die balk, heb je de inlog van Google Analytics, welke foto’s wil je gebruiken, kun je je portfolio vast vullen….enz enz. Ik begrijp mijn klanten nu nog beter, je wordt daar namelijk erg nerveus van.

We zijn nog niet helemaal klaar toch gaan we online. Wat vele coaches zeggen is waar, gewoon beginnen en ook al is het nog niet perfect je bent er wel. Geen excuses. We gaan nog fine tunen en de portfolio verder vullen want wat heb ik in de afgelopen 12 jaar veel mooie opdrachten  mogen uitvoeren. Dat wil ik graag met jullie delen.
Nu ben ik trots SUPERTROTS.

Like en share!