Gratis reclame

Gratis reclame

zo ontzettend gaaf dat ik deze week in de lokale krant stond met een mooi artikel over mijn werkplek. Zelfs een halve pagina met een joekel van een foto. Ongeveer twee weken geleden stond er een oproep of je iets te vertellen hebt over je werkplek. Jaaaa dat heb ik wel. Ik werk in een prachtig gebouw met een geschiedenis. Geen standaard plek. Ik ben geselecteerd en Donna Oevering van Bodé Media kwam een interview afnemen en een foto maken. Wat heeft ze een mooi verhaal geschreven. Super trots! Er stroomden veel reacties binnen via Facebook en ook via WhatsApp – heel lief van iedereen. Ik voelde me daar heel gelukkig door.

Wat nog grappig is, vrijdagmorgen was ik onderweg naar een afspraak, ik liep nadat ik mijn Dith Design bolide had geparkeerd naar het adres waar ik zijn moest. Toen riep een onbekende tegen mij “Hé jij stond in de krant, leuk wat je doet!” Hahaha ik voelde me wel even een BE-er.

Veel mensen lezen hier De Noordoostpolder, dat blijkt, let dus goed op of je een mooie oproep voorbij ziet komen zodat je jezelf even onder de aandacht kunt brengen. Jezelf zichtbaar maken. Wat je ook kunt doen – maak je eigen nieuws.

 

 

Like en share!