Dith was billen- knijpen

Dith was billen- knijpen

Dith was billenknijpen

Owjee nu heb ik echt de afspraak gemaakt om een one minute film te laten maken over mezelf Dith Design voor op de nieuwe site. En heel stiekem had ik direct al weer spijt.
Tim Nijland en Jaap Jippes van Cinema43 krijgen direct ideeën als ik met ze om de tafel zit om te sparren. Heerlijk dat dat bij creatievelingen gewoon altijd “aan” staat. Het wordt een interview vorm, de datum wordt geprikt, 7 oktober (2016) en mijn spanning loopt op.
Ooo ik doe het toch maar niet, wat trek ik aan?, heb ik wel iets te vertellen?, hoe lang zal het duren?, misschien fijner om alleen beelden te laten zien dan praat ik niet?, ik zeg het wel af….dat soort dingen gingen twee weken door mijn hoofd.

Dan is het vrijdag 7 oktober Tim en Jaap komen met een auto vol met apparatuur naar mijn kantoor aan De Deel. Daar wordt de film geschoten en een paar shots nog thuis. Het kost ze ongeveer 1,5 uur om alles op te stellen. Ondertussen kletsen we wat en ik vraag of ik de vragenlijst even kan doornemen voor het interview. Natuurlijk niet zegt Tim het is de bedoeling dat je antwoorden spontaan komen, de paniek slaat toe, aaaaaaaa hoe kan ik me daar dan op voorbereiden. Niet dus.

We beginnen. Er wordt gekeken waar ik het beste kan gaan zitten-eeeh maar waar laat ik dan mijn handen. Geluid wordt getest -eeeuiw wat klinkt mijn stem vreemd op de band-. Nog even snel naar de spiegel hoor….

We beginnen. De eerste 3 vragen zijn voorbij en de antwoorden komen als vanzelf. Volgens Jaap ben ik een natuurtalent ergens wist ik dat natuurlijk al lang -), en gaat het heel erg goed. Nog een paar vragen en dan kunnen we de beelden gaan schieten. En dat blijkt lastiger dan ik dacht. De gang een paar keer op en neer lopen met een camera voor of achter je. Van binnen naar buiten lopen eerst met de camera achter je aan en dan hetzelfde doen met een camera in je gezicht. Interessant naar mijn beeldscherm kijken de auto in en uit stappen. Stukje autorijden met Jaap op de achterbank met een MEGA-camera. En je wordt de hele tijd aandachtig bestudeerd door 2 mannen. (ook als het leuke mannen zijn werkt dat op je zenuwen)

Wat komt daar veel bij kijken. Ik dacht we filmen een uur of vier en dan zijn we wel klaar. We begonnen om 8.00 uur en waren klaar om 15.00 uur. De mannen nemen geen genoegen met minder en willen de perfecte beelden schieten. En dan begint het. De montage. Wat fijn dat ik daar niet over na heb hoeven denken. Ik heb 1 klein dingetje veranderd en ja het had met mijn kont te maken, veeeel te prominent in beeld. Verder is het echt heel mooi geworden, de muziek, het tempo de beelden. Trots ben ik nu.

De reacties waren ook echt fantastisch om te horen ik zie jou wat een fijn tempo- , mooie sfeer. Wauwie gaaf toch! Mocht je zelf nog twijfelen of je een bedrijfsfilm wilt laten maken en weerhoudt angst je, GA HET GEWOON DOEN.

Beelden zeggen ontzettend veel en potentiële klanten maken direct kennis met je op beeld. Als dat net een stap te ver voor je is dan kun je er ook voor kiezen om  een professionele fotoshoot laten verzorgen. Ook waanzinnig!

Heb je hulp nodig om je bedrijf in beeld te brengen neem dan gerust eens contact met me op. Ik heb hele mooie totaalpakketen om je branding neer te zetten. We kunnen ook een uurtje sparren.

Judith

info@dith-design.nl

 

 

ps: foto: Jaap – links en Tim – rechts

Like en share!