Dith Droomt

Dith Droomt

Vanmorgen werd ik vroeg wakker – uur of 6 – daarna viel ik weer in slaap en de droom die ik had was niet echt fijn. Vrijdag aanstaande dan doen we met CvJO ondernemers mee met de Pubquiz van het Voorhuis en daar ging de droom over. Er waren slechts 2 teams, wij en een ander team. We zitten ENORM ver uit elkaar, een beamer hangt bij het andere team. Oneerlijk, wij kunnen de aanvulling op de opdrachten niet zien! Ook is het andere team niet te verstaan. De vragen van de man achter de bar kunnen wij ook niet goed horen, er wordt geen microfoon gebruikt. Het andere team blijft het ene na het andere antwoord geven en wij kunnen niets. Ook vreemd dat er maar 2 teams deelnemen. We begonnen toch om 19.30 uur.
Om half 9 heeft het andere team gewonnen en het blijkt dat de echte quiz om 21.00 uur begint. Wij mochten even proefkonijn zijn om te kijken wat de organisatie nog moet doen om de pubquiz tot een succes te maken. pffffff irritant dat hadden ze niet eens verteld.

Ik werd vervolgens zwaar gefrustreerd wakker.
Even later besef ik mij dat het een droom was en de pubquiz vrijdag aanstaande is en dat we gaan winnen. (positief denken he!)

Ik heb het soms vaker dat ik aan het einde van de nacht een droom heb die blijft hangen, soms is het super echt. Ben benieuwd of iemand dat ook wel eens heeft.

In het echte leven kan ik zeggen dat ik een echte droombaan heb. Ik doe wat ik het allerliefste doe, wij geven vorm wie jij werkelijk bent. Wat is er mooier dan de dromen van je klant te helpen waarmaken. Zorgen dat het hele plaatje klopt bij de persoon die start met die winkel, coachingspraktijk, restaurant enz. Dat geeft veel voldoening. Samen op onderzoek gaan.
Binnenkort starten we met de totale branding voor een klant, fotoshoot + visagie zodat deze klopt bij de branding welke dan vers van de pers is gekomen. De teksten en website worden opgeleverd, zodat je nergens naar hoeft om te kijken. Het hele team Dith gaat voor je aan de slag.
Daarna gaat de klant knallen en doen waar ze goed in is – Coachen.
Mooi als alles klopt!

Droom jij van een vormgeving die laat zien wie jij werkelijk bent? Tot 19 juli ontvang je de visagie bij een fotoshoot gratis.

Like en share!